dimarts, 25 de març del 2014

25 de Març de 2014. ANY VOCACIONAL DE LA CONGREGACIÓ.
Més informació i fotos a l'apartat de PASTORAL.

diumenge, 23 de març del 2014

SORTIDA A TARRAGONA DEL CICLE SUPERIOR

El dia 20 de març hem anat a visitar la Tarraco romana.  Si entreu a l'apartat del cicle superior en veureu més detalls.


divendres, 21 de març del 2014

JUANJO FERNÁNDEZ



"Vull donar-vos les gràcies per la sessió d'ahir, i m'agradaria que féssiu arribar aquest agraïment a totes les persones que van contribuir a que estigués tant a gust a la vostra escola: els pares i mares que van assistir amb atenció i participació activa... i vosaltres, que vau organitzar-ho amb tanta eficàcia i dedicació. " Juanjo Fernández

dilluns, 17 de març del 2014

JA TENIM LA PLACA D'ESCOLA VERDA.
El dissabte dia 15 de març, una representació del Col·legi va estar present a l'acte d'entrega del distintiu d'Escola Verda, al Teatre Nacional de Catalunya. Des del mes de setembre del 2013 que tenim reconegut aquest distintiu. El lliurament es va fer dins l'acte de commemoració del 15è aniversari del Programa escoles verdes, junt a 38 escoles més d'arreu de Catalunya, 12 de les quals eren de FEDAC.

dimecres, 12 de març del 2014

dimarts, 11 de març del 2014

Xerrada a Cervera de Coaching emocional i espiritual en l'educació secundària a càrrec d'Ignasi Pich

La Sala Francesc Buireu de Cervera va acollir aquest dijous a la tarda una conferència sobre el “Coaching emocional i espiritual” enfocat especialment en els alumnes de Secundària. El màster en Coaching i llicenciat en Filosofia Ignasi Pich, va estar explicant en què consisteix aquest procés de guiatge en l'autoconeixement, que permet millorar les capacitats i els valors de la persona, i com s'encara, en aquest cas, per als alumnes adolescents, que viuen immersos en una complicada etapa de recerca vital i de la seva personalitat. Precisament, el ponent va explicar la necessitat de moderar la immediatesa que avui dia imposen les tecnologies i les tendències socials, per buscar aquells moments i espais de pausa i major amplitud de mires que permetin conèixer-se millor a un mateix i valorar les coses des d'una perspectiva molt més àmplia i distant. A part de parlar del coaching, Pich va exposar algunes de les activitats que desenvolupa en les seves classes a l'institut de la FEDAC a Guissona, que és l'únic centre de la comarca que imparteix una assignatura de Coaching Espiritual, i que va ser també l'impulsor de la xerrada.
Una vintena de persones, principalment docents i pares d'adolescents, van assistir a l'acte, que es va tancar amb un diàleg obert amb el ponent.


divendres, 7 de març del 2014

Química, taula periòdica, examen i carnaval simpàtic de les de 3r d'ESO!





PROJECTE INTERDISCIPLINARI DE 6è
CODI QR 

amb informació dels 150 anys de la nostra escola i de l'actualitat.

Hem combinat història i noves tecnologies.

hem fet un pont entre el segle XIX i el segle XXI


Si en voleu saber més entreu a l'apartat del Cicle Superior.