dijous, 31 de gener del 2013


30 DE GENER

DIA INTERNACIONAL DE LA PAU 

I LA NO VIOLÈNCIA








I A LA BIBLIOTECA...




L'ÚLTIM EN ARRIBAR:
Adéu avi,  és un relat que pretén ajudar els infants a enfrontar-se “amb naturalitat” a la mort de les persones que estimen.


SÚPER ANTONIO:
Avui, durant l'estona de biblioteca, hem conegut l'Antonio, un nen mooolt especial!


Projecte a 4t!!

L'alumnat de 4t continua treballant en el seu projecte i a més a més elaborant el seu propi blog. Ara començaran treballs nous... Voleu veure què han fet fins ara??
http://familiasuper4t.blogspot.com.es/s/


dimecres, 30 de gener del 2013

Els més menuts de l'escola també es solidaritzen amb aquest dia, per aquest motiu us volen transmetre aquest missatge de pau: " ELS INFANTS TAMBÉ VOLEU LA PAU"
http://www.youtube.com/watch?v=_VE1g3LFMQ0&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=wAYEQ9yT1Ss&feature=youtu.be

dimarts, 29 de gener del 2013

2n d' ESO Comunica... Campanades per la Pau

Avui 30 de gener se celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (o el seu acrònim DENIP), conegut també com a Dia Mundial o Internacional de la No-violència i la Pau.

El DENIP propugna una educació permanent en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau. El seu missatge bàsic diu: "Amor universal, No-violència i Pau. L'Amor universal és millor que l'egoisme, la No-violència és millor que la violència i la Pau és millor que la guerra".

L'alumnat de 2n d' ESO ha volgut sumar-se a la celebració des del campanar de Guissona: Campanades per la Pau recull alguns dels missatges que ells i elles cridarien al món, si aquest els volgués escoltar...

divendres, 18 de gener del 2013

Quinzena sostenible pels de P5: Han ajudat i col·laborat amb la Caixa Verda

Els de P5 han estat els ajudants i col·laboradors de la Caixa Verda durant aquesta primera quinzena de gener. Si voleu conèixer el Cuqui i tota la feina que han fet els nens i nenes de la classe dels ratolins, no deixeu de clicar aquí: La Caixa Verda a P5