diumenge, 29 de gener del 2012

La Caixa Verda a P3, del 23 al 27 de gener.


A LA CLASSE DE P3 HEM REBUT LA CAIXA VERDA AMB MOLTA IL•LUSIÓ I AMB MOLTES GANES DE DESCOBRIR TOT ALLÒ QUE PORTAVA A DINS!!!!!!!

Per introduir el tema vam explicar el conte del capità superverd!!!! Va ser genial perquè en acabar el conte tots volien ser com el CAPITÀ SUPERVERD!!!

DONCS QUÈ PODEM FER PERQUÈ LA NOSTRA ESCOLA SIGUI UNA ESCOLA VERDA?

RESPOSTES!!!!:

QUE NO FACI PUDOR
QUE NO ESTIGUI BRUTA
NO TIRAR PAPERS AL TERRA
PORTAR CARMANYOLA
RECOLLLIR LA CACA DEL GOS


DURANT LA SETMANA VAM ANAR A FER D’INSPECTORS: AL 1R PATI, A 3R, A 4T I A 2N ESO.

VAM OBSERVAR QUE PORTAVEN ELS ESMORZARS AMB BOCANROLL I CARMANYOLA!!!


QUAN ARRIBÀVEM A LA CLASSE AUDITADA, TRIÀVEM, ENTRE TOTS, QUINA CAIXA ELS CORRESPONIA PENJAR A LA SEVA PORTA:

LA CAIXA VERDA CONTENTA, LA CAIXA GROGA TRISTA O LA CAIXA VERMELLA ENFADADA!!!


UN ALTRE DIA VAM DESCOBRIR QUE LA CAIXA TAMBÉ PORTAVA UN VÍDEO.

LA CRISTINA, EL RAMON I L’ARANYA FINA ES VAN CONVERTIR EN ELS NOSTRES ÍDOLS!!!

ENS VA AGRADAR ESPECIALMENT L’ERIÇÓ ENAMORAT PERQUÈ NO TROBABA
L' ERIÇONA I ESTAVA MOLT TRIST COM LA CAIXA GROGA. I QUAN LA VA TROBAR LI VA FER UN PETÓ A LA BOCA !!!!

NO VOLEM PERDRE ELS AMICS!!!! TOTS SOM AMICS!!!


CURIOSITAT: QUAN ALGUN ALUMNE DE P3 ES PORTA MALAMENT ELS COMPANYS LI DIUEN: AIII!!!! QUE ET POSAREM LA CAIXA VERMELLA!!!

DURANT AQUESTA SETMANA L’ÍNDEX DE LA QUALITAT DE L’AIRE HA ESTAT: VERD!!!!! BANDERA VERDA.

PERÒ A LA CLASSE DE P3 NO PODÍEM ESTAR PARATS HAVÍEM D’ACTUAR I AJUDAR AL CAPITÀ SUPERVERD I A LA CAIXA VERDA A TENIR UN PLANETA MÉS VERD!!!!

QUÈ PODEM FER???? FEM UN JARDÍ


ENTRE TOTS VAM MUNTAR EL JARDINET A FORA LA CLASSE PERQUÈ SI PASSAVA EL CAPITÀ SUPERVERD VOLANT, EL PUGUÉS VEURE!!!

AIXÍ DESDE P3 ENS COMPROMETEM A TENIR UN COL•LEGI MÉS VERD!!!!

TROBAREM A FALTAR LA CAIXA VERDA PERQUÈ ENS HA ENSENYAT MOLT!!!


NOSALTRES SOM VERDS I TU?

dijous, 26 de gener del 2012

dissabte, 21 de gener del 2012

La caixa verda visita la Llar d'infants

La Caixa Verda ha iniciat el seu camí dins l'escola plena de compromisos que ens ajudin a aprendre a vetllar per la salut del planeta. Ha començat el seu itinerari verd amb els més petits de l'escola i ara ja no pararà fins arribar, al voltant de maig, als més grans, els de segon d' ESO. Setmana rere setmana intentarem recollir les impressions del grup - classe que ha conviscut amb la Caixa Verda així com explicar-vos quines han estat les seves actuacions i com han fet front als compromisos que ella marca. Llegim i observem quina feina han fet els més menuts: Aquesta setmana els indicadors de contaminació atmosfèrica ens han permès qualificar l'aire que respirem amb Bandera verda. Un punt doncs que suma a la felicitat de la Caixa Verda. A la porta de l'aula de les Tortugues es pot apreciar com de preparats estan per rebre la visita dels inspectors "verds".

L'alumnat de P2 s'han convertit en inspectors ecològics. I ben assumit el paper han anat a auditar alumnes, mestres i aula de P-3, P-4, P-5. Han vist que aquests llancen els residus dins les papereres correctes, i que tots utilitzen carmanyola per l’ esmorzar.

La despesa lumínica dins aquestes aules no és gens malgastadora perquè quan van al pati tanquen els llums i solament els obren quan no entra llum natural. 



El dimarts dia 17 els nens han observat, molt sorpresos, que les papereres del pati no tenen els residus adequats. Vol dir que més d'un despistat no llença les coses on pertoca! Però el dimecres dia 18 han visitat el 1er pati i dins de cada cubell hi ha el que toca. Un punt verd pel primer pati!









La Caixa ha dut una selecció de contes preciosos a la llar i nens i nenes han descobert que tant els animals com les persones rebem afecte dels nostres pares i han demostrat el seu afecte als companys donant-se abraçades i petons. Han pogut observar les fotografies dels animals de la granja, n'han imitat els sons i han après que de cada un en traiem beneficis i per això i perquè són éssers vius mereixen el nostre respecte.
Han vist el DVD "El petit planeta" i tots bocabadats han descobert que el nostre planeta és molt bonic. Per tal de trobar una utilitat als envasos que produeixen durant els seus desdejunis, hem utilitzat els recipients buits del iogurt per construir i fer sonar un instrument musical.
La Caixa Verda ha estat un convidat d'honor, ben rebuda i ben tractada. I marxa de la Llar d'infants feliç perquè ha vist que pot confiar amb les generacions més joves per cuidar la salut del planeta!



divendres, 6 de gener del 2012

Enguany hem tingut un casal de Nadal molt variat i divertit!


Durant El casal de Nadal tots els nens i nenes tant els més petits com els més grans han fet activitats artístiques, dinàmiques, esportives, manualitats, jocs, percussió, photoshop, excursions...
Podeu veure més imatge a la secció d'esport!